Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Резервации

Условия за ползване на Вила Трейд-А гр. Априлци


Комплекс "Вила Трейд" се състои от Вила Трейд „А”, в която могат да бъдат настанени до 12 човека и Вила Трейд „Б”, в която могат да бъдат настанении до 12 човека. Вилите могат да бъдат само цялостно наемани, при следните условия:

  • за 1 нощувка 450.00 лв.
  • За резервации за 2 и повече нощувки, получавате отстъпка.
  • За резервации в работни дни, получавате допълнителна отстъпка в размер на 10.00%, за съответния ден
  • За резервация на престоя се дължи капаро в размер на 450.00 лв. Капарото се възстановява в пълен размер, при отказ от услугата, не по късно от 14 дни преди престоя. За отказ от резервация до 14 дни преди престоя, се възстановява половината капаро.
  • Посочената преференциална цена включва: съответния брой нощувки, 9.00% ДДС, туристическа такса, безплатно ползване на паркинг, ползването на спортна площадка за 4 вида спорт.
  • Остатъка от сметката за престой се дължи най-късно, при настаяване.
  • При настаняване, клиента подписва условия за ползване на ВИЛАТА и опис на имуществото с цени, което приема да ползва във вилата .
  • При настаняване, клиента заплаща в брой сумата от 450 лв, като гаранциона вноска за евентуални щети по вилата. Сумата се възстановява в брой при напускане. За целта се информира персонала за часа на напускане и му се дава възможност за направа на оглед от 30 мин, след което, ако няма щети гаранционната вноска се възстановява. В случай на щети, се удържат 100.00% от стойността на повредените обекти, като стойността на всеки един е посочена в протокола за ползване на вилата. Депозита може да бъде платен само в брой при настаняване. Клиента получава квитанция за заплатената гаранционна вноска .

  Форма за резервация  
Активна Вила:
Полетата означени със звездичка(*) са задължителни

Цена за ден: 450 лв

*

*

*
*
*
*

*
*


Общо дни:

 

Обща цена:

 лв

Отстъпка:

 %