Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Басейн и джакузи

БАСЕЙН “ВИЛИТЕ”

Басейнът „Вилите” е чудесна алтернатива в горещите летни дни. Водата е приятна и нежна за кожата. Можете да се разхладите, отпуснете и почувствате ободрени далеч от стреса на ежедневието. Пространството около басейнът е изключително удобно и предразполага към отдих и безгрижие. За да е пълен комфортът Ви, басейнът „Вилите”  предлага множество удобства – шезлонги, чадъри, масички и меки шалтета. На разположение около самият басейн са душове и съблекалниЗа любителите на романтиката, спокойния отдих и пълната релаксация, сме осигурили люлки и ратанови мебели по дебелата сянка на отворен навес. За децата е предвидена обособена плитка част от басейна, с дълбочина 60см., която е напълно безопасена. В него малките палавници могат да се насладят на весели игри под слънчевите лъчи.

За чистотата на водата и самите басейни сме се погрижили безупречно. Съвременна система за пречистване позволява филтриране, химическо почистване и обработка на водата.

Pool6
Pool5
Pool4
Pool3
Pool2
Pool1

Може безкрайно дълго да се говори за полезните свойства и релакса, който би могъл да Ви осигури басейн „Вилите”, но най-добре е сами да ги усетите

Басейн „Вилите” е в непосредствена близост до Вили “ТРЕЙД” и е на разположение на гостите й.

 ДЖАКУЗИ

Независимо дали се нуждаете от релаксиращо бягство, освобождаване от хронична болка или романтично уединение, Вилен комплекс “ТРЕЙД” е подсигурил за своите гости перфектното СПА изживяване – външно отопляемо джакузи пред всяка вила.

Удоволствието започва веднага щом се отпуснете!

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net